ny dag nya händelser

tjenare alla läsare. Idag har jag varit och tränat lite. jag körde lite kondition i dag. cykling promenadband,rodden crosstrainer stretching massagesängen. jag tycker jag gjorde bra i från mig trotts värken i höften. Så jag klappar mig själv på axeln.
Igår var jag hos läkaren och fick ytterligare en dag med provtagning. alla möjliga prover, ämnesomsättning, socker mm mm. avföringsprov tre st. ska lämnas. dom har hittat en inflamation i tarmen tydligen, så dom vill veta om det var tillfälligt eller om det är fortfarande.
Jag är lite osäker på hur jag ska göra med Märta i läget som är. ska jag gå långpromenad nu när hon ska ha bebisar. slutet av okt början på november,
Khyla haltar på ena bakbenet efter en stunds promenad. Pepsi är den ända som har kul på promenaden.
Ja en sak till i dag har dunis börjar bygga på sitt bo. hon ska ha nu den sista okt. spännande, hennes första kull. Blev ju inget första parningen. då hanen tydligen inte var könsmogen trotts att han var 6 månader. så nu blev det Min egen lilla star som jag födde upp från födseln med hjälp av hans mamma. plus två syskon som överlevde. dom var 6 från början.. Så nu ska han bli pappa.... roligt att se va det blir för någon,han har rexpälsen. len som Sammet .
färgen är fläckig.... spännande ska det bli... Dom blir lagom leveransklara till jul...
Ja så ligger det till hos oss i dagsläget.
Imorgon ska jag till dietisten igen. det ser jag inte fram i mot, då jag känner att jag gått upp i vikt sista tiden. Inget kul. men jag hoppas hon ser att jag har tränat så det har blivit lite muskler.
Nu ska jag avsluta detta för dagen.

  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer