Ny dag

ja Nu är det en ny dag igen. vad har hänt sedan sist.
Jag har haft en kaninbortfall igen :-( Min fina lilla Goldie. Löwen/ lejonhuva som det egentligen är. Löwen är lejonhuva på tyska.
Ja han gick bort en dag när det var lite varmt ute, så han dog av värmen den dagen tror vi.
Jag hoppas det är slut på dödsfall nu. Ingen kul alls detta som har varit ett bra tag nu. Både människor och djur har gått bort för oss.
Jag har två kullar nu som snart är levklara. ja en är redan klar, men jag har två kvar i den ena kullen. annonserna ligger ute så vi får se hur det blir vart efter.det är en mycket vacker kull nu som jag har, japansktecknad rex. helt underbara i färgerna mm.
Ja just det ja, igår var jag hos min dietist. och vägde in mig. jag har gått ner 13 kg på 7 månader, bmi på 36 nu i stället för 42. men jag ska ner mer nu till sommar. framfr allt den 18 augusti. Måste ner några kilon till för min egen skull.
Jag känner att jag mår mycket bättre när jag blir mindre. men det är hårt att komma dit.
Iaugusti ska jag köra drinkar,och soppor. för ner mer till den dagen jag gifter mig ska jag.

Mycket att göra fram till den dagn är det med, men jag värkar inte komma dit, att göra sakerna som ska göras, jag sitter stilla och det händer ingenting. Jag vet inte varför jag inte kan ta mig i kragen och bara göra sakerna.
Jag ska baka en massa saker till den dagen, har jag börjat med det än då. Nä inte det heller, bra att ha i frysen , men inte det inte. Jag har kollat upp recept och så i alla fall.
Jag vill ha en björkbåge att stå i när jag säger ja. så jag hoppas det kommer lite mer regn nu i sommar, så inte löven faller av mer. eller blir gula. Inte vackert alls.
Samma sak med detta av saknaden av vatten till bönderna ställer till det för oss alla då fodret inte kommer in och djuren svälter. Inget kul alls, Dom kommer höja hö så pass så man knappt har råd att lösa ut det. men jag hoppas det går vägen. jag ska dansa regn dansen så dom får massa regn :-).
Ja nu så vet jag inte mer vd jag ska skriva, men jag åter kommer när jag har nått att skriva.

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer