NY BIL

Ja Jag har fått en ny bil. Ny och NY, men en 05:a tio år bara. Gul /orange är den. Kommer antagligen få hem den i morgon eller på måndag. Vill ha det NU..... kÄR I DEN. Igår köpte jag ett aktivitetsarmband polar flow... mycket att lära sig med den med, men det kommer... Ny säng på G med, Hämta den i morgon. Så mycket nytt i mitt liv.
Idag var jag Hos Ewa och det gick väldigt bra i samtalet med. STOLT ÖVER MIG SJÄLV.. Just nu sitter jag här,men ska ut till mina kaniner, och sen se om jag kan bygga på mina burar. Jag ska göra rent i burarna i dag med, då jag gör det torsdagar. Idag fick jag ett medelande om att Khyla ska vaccineras .... Märta med så klart. Så vi får ta en onsdag och åka ner och fixa det. Inte lätt på Märta då hon bara skriker och gråter. .
För att återgå till samtalet med Ewa idag, så fick jag mycket sagt i mycket, mitt sätt att tänka är ganska bra just nu. Så nu ska vi träffas i oktober igen. Och det blir bra,för jag har ett samtal med Agata innan det. ...
Idag lagade jag potatis sås och köttbullar, det smakade gott. Nu känner jag lukten av kaffe så jag ska nog ta en kopp... Roger är ute och ska väl ta in chinchillasanden som är 25 kg.. Bör räcka ett bra tag... Så mat och sant i massa.


  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer