navelbrock

ja dom gör ingenting åt det. Roger har ett ordentligt navrlbrock. och äntligen tog han sig i kragen och sökte. och då säger dom att det gäller vara jumskbråk. så hur ska det bli.Roger lyfter tunga fat på jobbet och han har tungt jobb. så hur ska det gå. do  skulle höra av sig ang ett bälte han skulle få ha. men  dom hörde inte av sig idag så det är hu bara att hoppas dom hör av sig snart.. man blir ju orolig att det ska brista och vad händer då. dör han eller hinner han få hjälp. överdriver jag i min känsla.
jag kan hälsa att min bil rullar fortfarande. Idag är det 5 år sedan vi köpte den. hela 5 år. vart tar tiden vägen. vi har lagt ut en massa pengar på den så jag vill att den ska leva 5 år till. nu utan Gas då den ska typas om till bensinbil.. så den kommer bli lite dyrare att äga. men det får väl gå.
Nu så slutar Roger jobba snart och jag ska ut till mina söta kaniner. dom ger en så mycket energi.  jag bara älskar dom.
3 är tingade redan. så då är det bara två kvar.
ja så har jag sålt ett aktivitetsarmband jag fick häromdagen. jag fick det av företaget för att det blev fel på den förra paketen. så dom skrev att ge bort den i present eller något. du får behålla det.
så jag dålde det i stället. jag har ju en lika dan. och pengarna behövs. blir fattigt ett tag nu. men det löser sig alltid..
Nu avslutar jag här. ha det bäst tills vi ses igen.

  • 54 visningar

Gillar