Mycket har hänt.

Tja. ja mycket har hänt sedan jag skrev.
Jag blev kaninmormor till 8 st kaninbebisar. Snövit fick åtta stycken den 27/4-17 tyvärr gick en bort,men det var nog något fel på den,för hon hade tuggat på den lite, En till höll på att stryka med. på grund av kyla. men jag fick den varm igen. han var stel som en pinne när jag hitta den. så fixade värmeflaska sen fick den lite mat innan han fick komma ut till mamma och syskonen igen. så det blev jag så glad över. Så 7 st är det fortfarande. Sagas två dog ju så det blev inget med henne,men jag har parat henne igen, och nu gick det bättre. Hon var mottaglig denna gång. så det kändes bra.
Ja så har jag varit hos läkare på psyk och det var ju med en underbar läkare, hon träffade rätt med hela mitt mående. så hon bytte ut min medicin som känns jävligt skönt. Denna ska man inte gå upp i vikt av och det har jag inte, jag har gått ner 2 kg sen i lördags. och sådant är ju alltid positivt
Det som är lite jobbigt är biverkningarna inget roligt,men jag försöker ta dom innan jag går upp så jag kan sova bort biverkningen och det har funkat i två dagar.
Ihelgen var jag så dålig så Roger trodde jag skulle dö. Men det tror han så fort jag blir sjuk och det händer in te så ofta. som tur är.
Inte nog med det så fick Roger ett psykakut läge. han mår psykiskt dåligt och har inte orkat jobba på grund av det. han orkade inte träffa folk. jag vet hur det är.
Han kan nog behöva känna vad andra känner ibland.
Sen i allt, har jag fått två tider till vårdcentralen. en till dietisten och en annan till min läkare som jag ska prata om magoperation med,.. så nu går det framåt i alla fall.
Ja så fick jag besök idag med, Mia kom ut och vi fikade lite ute, men det blev varmt. så jag brände mig nog lite. men det gör inget :-) solen är ju framme.. Sen måste vi bli klara med buren till Star kommer flytta hit. den lilla kaninen som jag stödmata sen han bara var några timmar gamla. nu är det en ståtlig pojke,med massa päls.
Ja som sagt det har hänt lite mellan raderna.
Jag hoppas ni alla har en bra dag och kväll.... mm
Jag ska upp och mata mina chinchillor sen sova. God natt ha det gott.....
tjillevippen Margitha

  • 0 visningar

Gillar