Möblerat.

Ja äntligen har vi fått dit möblerna, blev skitbra. passade ihop med färgerna på paviljongen med, så det blev vi himla nöjda med. Vi ska inviga den på Onsdag. tyvärr får vi nog steka maten vi skulle grilla då det troligen är grillningsförbud på grund av den höga värmen. Önskar att man hade en elgrill, då kunde man grilla ändå men nu får vi ta det som det kommer. Vi har inte grillat på 6 år. Midsommar afton när vi firade här hemma med barnen.

Gissa om jag sitter inne i dag med AC på Hundarna ligger inne med hela tiden. Men jag eldar så jag kan få en kalldusch sen :-P Lite varmvatten vill jag nog ha i alla fall.

Igår var vi till Min moster och hämtade bort och stolar. Roger var tvärsäker på att vi skulle få in det i bilen. Jag var ganska säker på att så inte var fallet, vi fivk med andra ord åka två gånger då han envisades med att skippa släpet..

Kaninerna lider jag med i värmen, jag föröker göra det bästa för dom, täcka för solen mm se till att dom har kallt vatten. byter ofta med andra ord.

Så gott folk,vad ska ni göra en dag som denna, inte mycket hoppas jag för om så är fallet drick mycket. ja det slarvar jag med själv, så det rådet kanske jag skulle ta till mig.

Nä nu ska jag hitta på någonting annat. ses

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer