minnessaker från mamma

Ja nu fick jag reda på att mammas gubbe håller på att tömma huset på mammas saker. Han lämnar det till soptippen återvinningen mm. jag hade gärna tagit några saker. Men det ska slängas iväg tydligen. jag vill ha fotoalbumen efter mamma. kort på mig och min familj. det har han ingen rätt att slänga. Samma sak med pappa där har jag med album som jag skulle vilja titta igenom. kort på mina föräldrars föräldrar bröder mm. sånt som dom inte har någon glädje över att ha kvar.
Men jag får väl snällt vänta tills den dagen jag går dom eller höra att han slängt iväg sakerna.
Idag har jag sålt en kanin. Leo heter han dom hämtade honom och det gick bra. Han trivs i buren med som dom har byggt.. och så var jag hos Deitisten och det var som jag misstänkte jag hade gått upp ett kg. det var vätska i kroppen.
jag hoppas det blir bättre snart. och så snart jag får ordning på mina tänder. Så jag kan äta normalt.
i morgon kommer Inga en stund och fikar. det var länge sedan vi träffades.
Nu sitter jag I sängen o h skriver lite. jo just det ja. kaninhistorien i går. den tog 4 timmar. Nu bor dom i samma bur. är lite osams. Men det blir bättre och bättre. Så det blir bra när som bestämt vem som bestämmer. det är det hela handlar om. Camilla är jätte duktig på att ta hand om kaninerna och ihopsättningen var hon jätte duktig med. Hon var lugn. Hon bjöd på baggett med curryröra. smaskens. och så kaffe. Hon bar så serviceinriktad så. Så snäll.. sen åkte jag hem och så åkte vi och satt syrener hos Pappa Rogers mamma och pappa. och Welweth. det luktar underbart av syren och kaprifol. den lukten älskar jag. Så jag letade fram mim syren parfym.. Nu ska jag sova.. god natt. kramar

  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer