Min bror.MINA BRÖDER.


Nu har jag förlorat båda mina bröder. Min första förlorade jag när jag var 12 år. det var inte mycket glädje på den tiden. Sen blir det inte så bra mellan den broder jag har kvar och mig. det händer saker som ingen kan förstå.sådant som inte ska hända i en familj. sexövergrepp.. Och det är sådant som inte ska kunna hända om föräldrarna har ögon. Man hoppas det är bättre syn i dag på föräldrar. eller att barn inte är tysta i detta. Jag berättate för min bästa kompis om saken. så jag var inte ensam i det... Vi umgicks väldigt mycket min bror och jag under lång tid, men sen blev det fel, och allting blomma upp för mig.... och det kändes inte så kul. jag berättade för mina föräldrar vad han gjorde mot mig, dom mådde dåligt för att dom lät det hända, lät inte men att det hände.Min pappa färlät honom aldrig för det.Min mor kan jag inte svara för. men det skar sig mellan min bror och mamma med. det har någonting med arv att göra.
Min bror tog livet av sig för ett par vecker sedan. Han sköt sig, lämnade en dotter och en fru. Men om det var så bra mellan dom tror jag inte, för det är vad man har hört att dom inte var gifta eller att dom skulle skiljas mm, så jag vet inte hur det är med den saken.
Jag kände att nu blev jag blåst på att få höra varfrör han gjorde så med mig som han gjorde..Men många sa att du kommer aldrig få reda på det i allafall, framför allt inte av honom.
Han sista året, åkte utanför hos oss här. vad han hade för avsikt eller vad han ville med et,vet inte jag, ingen annan heller,för det var ingen som visste att han gjorde så.
Men i allafall. Begravningen tänkte jag att den ska jag gå på. men det blev inte så, för den hölls i hemlighet. så vi kunde inte gå. Jag kände att det var nog en del som ville gå på den,men det blev inte så.
Annonsen såg vi på midsommarafton. det var inte så kul heller. men men. Barnen och jag pratade om det en massa. jag var ganska neutral, men barnen tyckte det var orättvisst att vi inte fick gå. Nu är detta min blogg där jag skriver det jag känner,inte vad andra vill eller måste läsa och kritisera. jag skriver bara för att känna mindre. Min mor kunde inte heller gå på begravningen,vilket jag hörde att dom tänkte göra. Men vad är fel vad är rätt och vad är rättvist. Många säger att det var Bennys vilja som gick igenom med begravningen,men jag vet att dom inte hade diskuterat det alls, jag frågade nämligen det när jag var där ute, dagarna efter det hade hänt. Så hur kan det vara hans vilja om dom inte visste hur han ville ha det.
Men jag hatar ingen för det, men jag blev besviken på hela upplägget och hela allting.
Men jag vet inte om jag har rätt att känna någonting eftersom jag inte har haft kontakt med min bror på 10 år.
.Men ja nu vet alla vad som händer eller inte händer.
Vi kommer ha strömavbrott här om ett tag,så det är lika bra att skriva nu.
Men ha det bra tills vi ses igen..

  • 88 visningar

Gillar