min bil dog 😪

ja min bil bestömde sig för att stendö när vi hade tankat den. skulle åka därifrån och ingenting händer. död död död.. fick skjuta bort den till parkeringen Inga kom och körde hem oss till våra vovvar. senare ringer Anki och talar om att hennes dotter kille var duktig på bilar och att han kan hjälpa oss bogsera hem bilen till oss. Det är ju bara drt att det är ju automat och dom får man inte bogsera hur som helst. men i 20 -30 km och en kortare sträcka. vi fick hem bilen i alla fall.. tack Alfons och linnea som hjälpte oss hem. många fina vänner har vi haft runt om oss nu. det värmer mitt hjärta.
men vad som inte värmer mitt hjärta är att dom som satt ditt startmotorn gjorde det inte ordentligt. massa kablar som var lösa så det hände ingenting när man skulle starta. tre saker fick roger skruva åt. när det var klart gick bilen igång. jag tackade gud som jag inte tror på. men gjorde det i alla fall. nu är det bsra ABS lampan som ska fixas med. känns som det är lång väg kvar till han går som en klockade katt... vi behöver min bil massa just nu. då hö är slut och det måste vi åka och köpa.
nu sitter jag i sängen och är frusen då det regnade en himla massa när vi höll på där ute. så jag hoppas man håller sig frisk. från förkylningar.. snart är det september och roger fyller år och vi ska ha tjejmiddag då med. så jag har ju lite att se fram emot.
just nu ska jag sova för jag är trött. god natt alla vakna.

  • 29 visningar

Gillar