Midsommarfirande

😄

ja sÄ kul det ska bli. Mina barn kommer ut och firar midsommar hÀr i TÄby. Först skulle Zarah komma ut, Nu kommer Candra och Patrik ut med, sÄ ROLIGT. Blir en ny tradition kanske. Vi har bara sprungit omkring och jobbat i trÀdgÄrden den dagen. Men nu ska vi kÀka gott och sÄ vidare. Och dÄ kanske jag har min Ipad med sÄ kan Zarah hjÀlpa mig om det Àr nÄgonting jag inte förstÄr...Det brukar vara nÄgonting jag inte fattar. ALLTID.
Idag slutar Roger 11:50 sÄ det blir bara halvdag, Se vad vi kan hitta pÄ sen. Jag undrar om vi kunde kolla in nya biltema. jag hatr ju den butiken förut, eftersom den ligger i Linköping. Men nu nÀr den kommit till Norrköping gÄr det bra. Nu regnar det massa ute och det finns inget roligt att göra inne i alla fall..
IgĂ„r Bjöd Roger pĂ„ Pizza. Han tyckte jag skulle slippa  laga mat. Plus att vi köpte en massa vĂ€xter och kryddor. Mumma vad gott det var med vissa kryddor. Stevia, chokladmynta, chili, kiwi. sĂ„ det ska bli kul att se nĂ€r det vĂ€xer och blir frukt och bĂ€r...

 Zarah har suttit och kollat upp Ipadar löparband mm sĂ„ nu vet jag vad jag ska köpa i alla fall... Jippi, sĂ„ kul. Roger höll med om att jag behöver ett par ordentliga skor med ... jag gĂ„r tydligen vĂ€ldigt konstig med fötterna sa Roger, och det kan bero pĂ„ att jag Ă€r sned i kroppen, Höfter och svanskotan. Och det blev ju inte bĂ€ttre nĂ€r jag stukade foten heller,. SĂ„ det gĂ„r nog Ă„t ett par ordentliga skor.
Ja hur otippat kan det bli med hÄrfÀrgen dÄ. Idag berÀttade Candra att hon hade bytt fÀrg och dÄ sa jag med att jag hade en annan fÀrg. Hittade den pÄ Dollarstore och tyckte den var billig. SÄ vi tar exakt samma fÀrg. Innan jag fÀrgade hÄret hade vi liknande hÄrfÀrg med och dÄ har vi inte setts pÄ lÀnge, sÄ vi vet inte vilken fÀrg den andra har. SÄ man kan fÄ för sig att vi gillar rött Candra och jag . ja i hÄrfÀrg alltsÄ...
Nu avrundar jag hÀr och hoppas ni har en bra dag.
Tjillevippen Margitha ✳  • 33 visningar

Gillar

Kommentarer