Miadagen

Ja😁 idag ska jag umgĂ„s med Mia, och det Ă€r alltid lika kul för man vet aldrig vad man ska hitt pĂ„ fören i slutĂ€nden hahaha. sĂ„ idag fĂ„r vi se om det Blir norr ut eller söderut. Nu Ă€r Roger pĂ„ vĂ€g till vĂ„rdcentralen och ska se varför han mĂ„r sĂ„ konstigt, han tror att han kan ha nĂ„gon infektion i kroppen....SĂ„ jag fĂ„r veta det innan han Ă„ker till jobbet igen, dĂ„ Ă€r det bara nĂ„gra timmar kvar för honom att Jobba. Sen Ă€r det ledigt i 3 dagar.
IgĂ„r var vi pĂ„ Rejmes och hĂ€mta virket som lĂ„g dĂ€r, sĂ„ nu ska det sĂ„gs upp och eldas med. Vi kom hem vid 20 tiden i gĂ„r ,sĂ„ det tog nĂ„gra timmar att lasta pĂ„ det. Sen fixade jag disken mm SĂ„ klockan blev 23 innan jag la mig, Nu har jag Ă€tit frukost druckit kaffe. Gjort sĂ„ mycket har jag inte idag. ÄN . Nu ska jag försöka fixa till mig i facet sĂ„ jag ser lite anstĂ€ndig ut i alla fall.. Om det  Ă€r möjligt. Jag ser ut som jag gör och Ă€r inte nöjd med det jag ser. Men jag kan inte göra nĂ„gonting Ă„t det utan hjĂ€lp frĂ„n VĂ„rdcentralen, och jag vĂ€ntar fortfarande pĂ„ en kallelse om vikten. Men det verkar kommit bort eller nĂ„tt.
Jag hoppas kunna börja gÄ lite mer försiktigt nu. Inte roligt nÀr det gör sÄ ont sÄ man tjuter i stÀllet. Och i morgon blir det att kliva pÄ av pÄ av pÄ Motorcykeln,
 MĂ„nga gĂ„nger, sĂ„ det gĂ€ller att ta det lugnt i dag. Trodde inte jag skulle komma i sĂ€ng i gĂ„r, för jag hade svĂ„rt att lyfta vĂ€nsterbenet. Men skam den som ger sig. Tur att man Ă€r envis i bland.Vi ska Ă„ka ca 30 mil via Kisa. den heter Kisaturen, sĂ„ det blir att ta lite kort pĂ„ vĂ€gen sĂ„ jag mĂ„ste packa ner min kamera. Mobilen vet jag ej hur man ska göra med, för batteriet rĂ€cker ju knappast dagen ut. Och man kan ju inte ladda den heller. SĂ„ man fĂ„r vara sparsam pĂ„ pratat men jag mĂ„ste kunna prata med hundvakterna. sĂ„ dĂ„ Ă€r det viktigt att telefonen funkar.
NÀ nu ska jag sluta skriva, sÄ vi ses en annan dag.. Kramar OM frÄn Mig ..
Tjillevippen Margitha ✳

  • 28 visningar

Gillar