mattan lagd

Ja idag gav jag mig attan på att mattan skulle på plats.
mem först kom Östen så där bara. men när han åkte så började jag strax med att lägga mattan. Roger låg och vilade. jag tänkte bara hur svårt kan det vara. sagt och gjort så började jag och kunde inte avbryta för jag hade matat ut mattan på golvet. omöjligt att rulla upp på rullen igen. Jag började lägga den ordentligt så jag ser att den passar..  sen skär jag ut där det behövs. typ där skohylla  bor. och rör med mera.
Roger låg och tänkte att nä hon kan inte ha börjat med mattan.
Men det hade jag gjort. när han kom ner hade jag lagt mattan skurit ut sånden passade. Ja däremellan  kom Leos matte och hämtade Leo. Han var saknad. Nu är han hemma igen i sin bur.
jag fick en present av Leos matte
allt från Norrland..
sand stenar och blommorna.
när hon hade varit så var kl 16 när jag började igen. nästa gång jag kolla klockan var den 18. 2 timmar bara försvann. det var när jag limmade mattan. Roger klippte gräs och höll på lite ute.
kan säga att jag är mätt efter gårdagens mat än idag. har ätit två bullar som Abbe hade bakat. jätte goda.
Men det räckte med dom.
Roger lagade jg fisk och spenat till. fixade matlådan och frukost till honom i morgon då han börjar jobba igen.. 2 v sen har han en v semester till. då ska vi fixa min bil.
den här helgen som kommer är det dags för tjejkväll. Så jag har lite att fixa fram till dess.
Men nu ligger jag i sängen och ska snart sova. ont i hela kroppen har jag. Men det är ju för en god sak. Så jag står ut.
hoppas alla har en god natt. sov gott.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer