Mat dejt

Japp i dag har jag träffat Annika. vi tog en matdejt i Hageby på SISI. Det var så trevligt, jag trodde dom skulle slänga ut oss eftersom vi satt i två timmar. men vi hade mycket att prata om, både glädje och sorg. Så detta måste vi göra om igen. Jag hann elda duscha innan Annika kom och hämtade mig. In till Hageby och käka loss på tai mat goda friterade räkor kyckling mm. sen tog vi efterrätt med. glass med friterad banan. Så idag behöver jag inte äta mat kan jag lova. Mätt fortfarande. sen kom jag hem och lagde mat till gubben. det blev stekt falukorv, potatis och senapssås.

Nu har jag varit ute och kelat med mina ninisar med, dom är så söta när dom springer omkring i buren. 16 dagar gamla tuggar på halmen mm. så har jag varit ute och hämtat Hö till chillorna med, så lite har det hänt i alla fall.

Funderar på att hoppa i bingen då jag är lite trött. och det är ju en ny dag i morgon, då jag ska ner och handla mat till kaninerna och till oss. skulle ha gjort det i dag,men jag orkade inte det. Jag valde att bada Khyla i stället. .Badar henne i ett special schampo som ska ta bort frontline som hon inte tål tydligen, då hon fick klåda över hela kroppen så fort hon fick den droppen i nacken. men nu är det bättre med klådan i alla fall, men ska badas tre gånger i veckan ett tag Så det är bara att göra det så det blir klart någon gång. Nu avslutar jag. säger god natt...

  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer