massa att fixa innan operationen

Ja det behövs göras en del nu. idag har jag städat bland kaninburarna och i höskåpet. måste in med 10 balar hö.halm har vi fixat. Sen håller jag på att göra lite kaninburar. måste sära på pojkarna. i morgon måste jag köpa hö. ev köpa ved med då Roger inte får arbeta eller göra nått. Idag märkte vi att gräsklipparen slutat driva. Men det var don vi köpte den av som inte skruvat fast drivagregatet.
varmt är det med son bara den. det har varit 35-32  grader i dagarna.. I morgon ska det med vara varmt. Så det är lite jobbigt med  värmen. jag mår inte så bra i värmen. jag svullnar i leder. Man tycker att man borde må bättre när det är varmt. Men jag mår som bäst i kroppen när det är 10 - 20 minusgrader. Då har jag inte så ont. men i värmen är det inte bra. Så nu blir det ingenting med renoveringen av hallen. det var lite tråkigt. men han får väl semester senare så vi får göra det då.
just nu sitter jag och är trött i ögat. Så jag ska försöka sova snart. om det går i värmen. i natt fick jag ta en handduk och lägga på axlarna. det svalkade faktiskt lite.
jag hoppas alla får en toppenkväll och en underbar Söndag.
kramar från mig

  • 23 visningar

Gillar

Kommentarer