måndag egentid

Ja idag är det måndag och Roger jobbar. jag har lite egen tid.. göra lite vad jag vill. Ja jag skulle ha åkt i väg och köpt ägg idag men orkade inte det.. jag eldade och tog ett bad i stället. Men innan det städade jag chillaburar. dom blir så glada.. lagade lite mat med och åt. potatisgratäng och kotlett... gott.
just nu ligger jag I sängen. har pratat med Anki idag. blev 1.25 tim.. Gått 2 promenader idag. och fick ihop mina steg. mitt blodtryck är lite högt igen. Men det går upp och ner hela tiden.  Ev blir det att sätta in en medicin till. Men inte fören om 2-3 månader.. ja inte om det blir för högt då sätter han in det när det behövs.. jag har bra kontakt med läkaren och sköterska.
skönt det.
idag gjorde Roger klar Hondan. Nu är det bara orginalfärgen so  fattas.. men den får vi köpa när vi har råd.. Nu blev det ju lite illa med lönen efter sjukskrivningen.. men Roger kommer nog ta ut lite mer semester.. Han får ju inte ur den i pengar. Så då kan han ju ta ut den i stället för att spara den .  
rejmes har lite konstiga regler. . Komp får dom ta ut i pengar. men inte semester..  vi hade behövt det. Men så blev inte fallet... Blev väldigt besviken på rejmes. 
Men i morgon måste jag nog ner till sörping och handla lite saker som fattas. och till wäsby och köpa ägg..Det går åt massa sånt här.
Nu ska jag avsluta. hoppas alla har en skön kväll.  
godnatt.

Gillar