Lycka är att

älska sina barn. och att älska över huvud taget. Jag är lycklig över att fått två så fina tjejer ich som lever de liv dom vill leva och inte lever sitt liv som någon annan tvingar dom till. lite så hade jag det när jag var gift. det var ingen dans på rosor,
Svartsjukan kunde ge ett helvete i bland när man kom hem försent från skolan. då handla det om undersökningar av den grad att det var pinsamt och fruktansvärt jobbigt. Jag råkade ut för det några gånger. Han fixade en mobiltelefon till mig så han kunde ringa när han hade lust, och jag var tvungen att svara. annars trodde han någonting annat.
Så idag är jag lycklig som har ett liv utan den svartsjukan.
Jag var med svartsjuk ett tag,men jag la det på hyllan, det ställer till så mycket i ett förhållande så det är inte värd .
Men att jag var ung när jag träffade min första man var ju inte så bra. skulle ha haft mer erfarenhet av livet först. vi var gifta i 11 år ca... och det var 11 år av svartsjuka, drickande,bråkande. sjukdomar mm.... jag är ändå lycklig över att jag fick mina barn som jag fick. inget jag ångrar.
Idag är dom 27 och 29 år. helt sjukt det med, jag blir 49 år i år.Men lite glad blev jag när zarah trodde jag skulle bli 46 år hihihihi. det tackar man för. Men ibland känner jag mig som hundra år. När kroppen säger ifrån. Men men bara att bita i det beska äpplet.....
Idag slutar Roger kl 12. han har planer för sin bil, byta olja oljefilter mm. så han har fullt upp. jag ska själv inte göra så mycket. orkar inte göra så mycket, Hade varit kul att kunna hälsa på någon,men jag orkar inte åka någonstans heller. så jag får se vad jag ska göra. Jag gjorde ingenting i går och jag blev inte klar så jag får fortsätta i dag med :-)
Nu avrundar jag här för dagen...

  • 23 visningar

Gillar