Lycka

<

>

hej!
Jag fick känna lite lycka i går. Provade ett par byxor som mia hade och det var storlek 42 i dom och jag kom i dom, Tur för henne att dom var för korta för mig, annars hade hon fått tälta i mina eller gått i kallingar hem. hahahaha.... Men på Torsdag ska vi in till stan och kolla om det finns några byxor till mig med. så det ska bli skit kul, och sedan sk vi ta en sallad och efter det hem och jag ut med hundarna och efter det, Ner och träna lite mer. Jag har kämpat hårt nu i söndags och Måndags innan det fredagen. jag kör så det ryker om maskinerna. Men alltid med ett leende på läpparna. 
Sambon har gått in i väggen. Han har sjukskrivit sig nu ett par dagar.Han mår inte bra alls, det ser jag. i söndags anade jag att det var någonting. jag fick en kram och han sa att han älskade mig. jag frågade så dumt att. är du sjuk ska du dö eller vad är det frågan om. Nä jag ville bara tala om det för jag är så dålig på att säga det. Men han var nere nära till tårar. Jag led med honom, då jag känner så varje dag. Han ska försöka jobba i morgon, men jag sa till honom att gå till läkare och få sjukskrivning via dom och få hjälp innan det är för sent. Men jag kan inte tvinga honom, och med våran vård så hinner han antagligen gå i pension innan han får hjälp. 
Men jag skäms inte för att jag får vara lycklig en stund i allafall, och hoppas det finns många fina byxor att välja på.... MITT  i smeten ska vi vara, inte i Mirum för en gång skull.... 
Pratat med Sandra i dag med, hon är sjuk lider med henne,Hoppas hon får hjälp med och att det inte är något allvarligt,
Nä på tal om annat kom på att jag måste ringa ett samtal. Men jag skriver en annan dag...
kramis

 

  • 33 visningar

Gillar

Kommentarer