Lurade

Ja n kan jag tala om att vi blivit lurade för ett tag sedan.Har mått skitdåligt av detta. För ex antal månader sedan, Ringde det en man och sa att han var från tre. vilket vi har vårat abonnemang hos.,. Han sa att han ser att vi betalar väldigt mycket i telefonavgift. Han skulle sänka det åt oss..Men vad händer. Jo det kommer en hel kartong med saker, som vi inte beställt. efter en tid kommer det en räkning. på 1108 kr.
Men då var det ju bara så. att dom skickade räkningen så pass sent. så ångertiden hade gått ut på paketen..Vi har skickat tillbaka sakerna till dom. Men vi får räkningar. vi har skrivit till dom, vi har försökt ringa till dom, när vi fick reda på att det inte var 3 Som låg bakom detta. Det var så att 3hade haft samarbete med Mobil Goup tidigare. men dom hade avslutat detta för Mobil inte var seriösa med sitt arbete. Men det innebar att Mobil fick alla informationer via 3. så det var därför dom visste allt om oss. Nu har det gått så långt så vi har fått polisanmäla detta då det kommer krav och Inkasso. på tusentals kronor.
Jag har mått så dåligt så jag har inte vetat vad jag skulle göra och ta vägen. Idag fick vi ett brev där det stod att dom krediterar räkningarna. Efter polisanmälan. så så är det lugnt, men jag litar inte på att det är klart efter detta. Det tog ju månader innan inkasso kom. Men det har varit kämpigt. och jag skäms för att vi har blivit lurade. Idag svarar vi inte i telefon om det är något vi inte känner igen. Det kommer bli kontantkort när våra abonnemang går ut. . Inga mer bluffare. jag har hamnat i ett skov av allt detta. Detta skovet började ca 2 månader sedan. Nu hoppas jag att jag kan komma ur detta. men i stället blir det depression. det är inte roligare det.Men nu ska jag inte skriva mer för stunden. Jag ska i väg och handla lite,
så tjillevippen

  • 260 visningar

Gillar

Kommentarer