Lurad

Ja lurad kan man säga att jag blev.

Jag fattar inte att telefonförsäljare får förekomma i sverige.. Borde vara förbjudet. Lika dant med försäljare som står både här och där och sliter i folk. godtar knappt ett nej. utan drar i en i alla fall och försöker övertala en. Jag hoppas nu att jag kommer ur den här lilla fällan. jag får se hur jag kan gå till väga. jag skrev att jag ville säga upp avtalatet med dom. så får vi se om dom gör det eller inte. annars får jag ringa ko och se om man kan gå den vägen.

Sen kommer jag blockera telefoenrna för allt förutom mina nära och kära..Idag har jag varit hos en kär vän Nämligen min bästaste bästa Ninna och det är alltid lika trevligt att träffa dom.

Idag är det inget vidare väder ute heller, så man blir inte så glad av det heller.

Nä idag blev det för mycket med allt. Jag hoppas komma ur det med livet i behåll. Imorgon är det fredag igen. se om jag får sova lite bättre i natt, då jag vaknade mitt i natten av sådan smärta i kroppen så jag kunde knappt röra mig, tog ett par tabletter och somnade i från det tack och lov. . Jag tror det är vädret som påverkar mina leder... Artrosen blir ju inte bättre i sånt här väder.men det är ju bara att gilla läget.

Jag hoppas alla mina nära och kära mår bra i alla fall.

Igår var jag hos min psykolog, det var rätt roligt egentligen, för jag hade inget att klaga på. utan vi kunde prata lite allt möjligt i stället. visst kom man på saker som var jobbiga i vissa fall, men det var ett bra samtal. så nu får jag vänta till slutet av april. men då är det tur man ha vänner som ställer upp och lyssnar..

Nu ska jag avrunda för nu, och hoppas ni får en bra kväll. kram på er alla där ute.

  • 129 visningar

Gillar