Lurad

tja... Jag känner mig lurad av vården. Jag har nu bytt vårdcentral för att jag aldrig fick träffa någon läkare. Jag har ännu inte fått träffa någon läkare. jag listade om mig för 1½ år sedan.
Jag blir slussad fram och tillbaka. ring dit, gör det, dom hjälper dig, Jag ringer dit, jag känner mig me du än innan, men vi gör inget sådant. då måste du ringa vårdcentralen och få en remis till oss annars kostar det 1800 kr.
Du måste träffa en läkare som kolla dina fötter som sedan hänvisar hit. Ja, så här sitter jag med värk i fötterna ingen hjäp och helt utan hopp om att det ska bli bättre. jag har ringdt vårdc igen och väntar nu på ett samtal därifrån igen..
Igår hände någonting jag inte trodde skulle hända. Någon bad mig om förlåt utan att jag bad honom om det, men efter 1½ dags tystnad så fattade han. ett steg åt rätt håll. Han lät så liten och ynklig när han sa det. men jag tror han menar det. Men jag tar en dag i taget. Idag ska han hjälpa Zarag efter jobbet med Cykeln då den gick trasig. Kjedjan gick av.Så Roger ska till biltema och köpa den och sätta dit den åt henne. Sen handla pellets i hageby, så han blir nog sen idag. Men själv ska jag träna. Jag får se om jag tränar på onsdag med. för vi ska träna på Fredag med. sen brukar det bli söndag.... så nu jävlar. Har beställt ett armband som läser av min puls,kalorier. sömn mm. Så det kommer väl nästa vecka eller nått. Nu så sitter jag här och fryser. snöar ute med gör det, men det är ju bara att gilla läger för de som inte tycker om snön...
Jag har träningsvärk i dag, men det är bra det för då betyder det att jag har gjort någonting. Tyvärr orkar jag inte gå på promenadbandet på träningsverket, mina fötter vill inte och inga promenader med hundarna heller blir det nu. fan vad tråkigt att hamna i en sådan situation. .
Ja så nu vet ni läget och jag med... Ha det gott tills vi ses igen..


  • 24 visningar

Gillar