Lugnaste julen på länge

Ja det var det lugnaste vi haft på många år. Vi var hemma och tog det lugnt, Vi åt julmat och så, men så blev jag så trött så jag fick lägga mig et par timmar, Det var underbart att få göra. Roger har haft problem med nacken, så det har strålat ut till att bli huvudvärk. så pass att han har mått illa. Han fick ta i rätt mycket jobbet senast han jobbade.Så troligen har han fått en streckning i nacken.
Dagen efter julafton låg vi länge och tog det lugn. Igår där i mot hämtade vi hö till kaninerna..Så dom blir glada, snart dags att hämta lite halm med, det hämtar vi på samma ställe. skitbra med bönder som man kan få hjälp av. Ja så snart är det nyår med, men det blir lugnt här då med, Ska bli spännande att se om det skjuts raketer i nyår, då det blivit förbjudet utan tillstånd. så då är det bara att hoppas det blir lugnt för hundarna och kaninernas skull.Dom är nämligen livrädda för smällare, Den som inte reagerar så mycket är Pepsi, han bryr sig inte nämnvärt. Khyla och Märta är färdiga att krypa ur skinnet.jag lider med dom..
Idag jobbar Roger till 17:00 igen. han stänger bygget. Inte så kul med två stängningar på en vecka, men det måste ju gå, Själv ska jag ner till sörping och handla lite djurfoder. passa på när det är lite lugnt på stan, för det tror jag det är i dag. Ja jag ska tanka bilen och köpa lite Godis med till Hundarna.Det har tagit slut. så ska vi få hem lite chinchilla pellets nästa vecka för hoppningsvis, då det börjar ta slut. men 25 kg räcker ganska länge...Jag hoppas alla får en bra dag och ett bra Nyår. får se när jag skriver igen, om det blir i år eller inte fören nästa år. Men om inte så gott nytt år.
Tjillevippen

  • 46 visningar

Gillar