Lollos fall. han är fri igen

Japp nu har vi läst i tidningen igen att 36 åringen som har blivit 37 år har släppts brist på material så att dom kan åtala honom..Detta är fruktansvärt,för vi får läsa det i tidningen som alla andra fast det är en nära anhöriga. allt är illa sköt tycker jag. ska deras mamma behöva gå dag ut och dag in och få reda på saker via andra.
Ja förra veckan hände det lite saker här i alla fall.
8 maj firade Zarah och jag Candra som fyllde 29 år. trevligt med mat. 10 då hade min bror födelsedag.han skulle ha blivit 53 år,men blev bara 17 år.
Jag har ju bytt medicin.och jag är så förvånad över va den har gjort denna gången. helt värt sin vikt i guld.
Jag har gått ner 3-4 kg sedan jag började med den den 29 april.
Mår bättre med orken. jag är inte lika trött och slö.
Nu sover jag några timmar sen är jag pigg och det blir att jag kliver upp vid 5 tiden på morgonen. då hinner jag med massa den dagen. gå långpromenad ensam utan hundar, eldat duschat städat. handlat mm
och då är inte klockan 12 änns. det gillar jag med den nya medicinen. Har knappast tagit någon värktablett mot huvudvärk heller. Alltså vad är det för fel. har Loa lyckats fixa en medicin som jag mår bra av och hon sa att jag skulle bli piggare, vilket är SANT.
I helgen har jag klippt gräsmattor, städat kaninburar. fixat med chilla buren men den är inte klar på långa vägar.
... Har fixat annons på mina chinchillor och mina kaniner.. dom måste säljas innan det blir för mycket.
fått ett nytt sport armband med.skitbra...
i veckan hade jag Annika och hennes son Jimmy här innan jag skulle hem till Annika.. dom hälsade på hundar kaniner. vilken kärlek det strålade från Annika när hon höll i djuren....och inte nog med det vi tjattrade på ganska bra i nästa 4 timmar, kan lova hade klarat lika lång tid till. och då kom vi in på tatueringar. och hennes sons tjej tatuera, men inte med maskin utan en penna med nålar på, så nu har vi bestämt att jag ska få en tid och göra Mina barns namn på nedre armen på baksidan. Helt sjukt alltså att springa på en sådan chans.
Skulle ha gjort den i helgen,men hon jobbade med något så vi får skjuta på det lite. Påtisdag fyller min yngsta 27 år Zarah. sjukt att det går så fort..Nu ligger hundarna bredvid mig på golvet och tittar på när jag skriver :-)
Nä men lite orolig för Khyla är jag,för hon fick ett EP annfall igen för den 23/4-17 kl 05:00
Det varade länge denna gången. jag trodde hon skulle dö. eftersom det aldrig gick över,men det gjorde det ju,men det kändes som en evighet.
Nä nu ska jag inte skriva mer för Pepsi gnäller hela tiden.
Det blev att han fick komma innanför min tröja. så blev han tyst......Ifredags började jag med en Pältavla fotografi är det ju. på Zacke blir det. men missade nr 20 på pärlorna, så jag kan inte lägga den klar fören jag har alla pärlor hemma. typ i morgon eller nått...sen får vi se i veckan om det blir någon tattuering. spännande.. Roger ligger och sover nu så jag ska väll upp med nu, Hoppas jag kan börja träna snart igen.. tjipp tjopp.... Margitha

Detta är tjejen som tattuerar

  • 85 visningar

Gillar

Kommentarer