Lollofallet

Ja fallet om lollo har nu stått i tidningen tre dagar. det jag tyckte var mest intressant var när missing people skrev om att dom ska göra nya sök efter Lollo. på områden nära vägar mm.... polisen har skrivit en massa i Nt men det är sånt vi redan läst en gång... dom skrev nämligen samma sak för ett tag sen. jag trodde vi fått tag i en gammal tidning när Roger läste vad polisen skrev. gamla nyheter. fattar inte att vi inte kan hitta Lollo någon gång. vore ju otroligt skönt att få ett avslut på detta nu..
Idag vaknade jag vid 5.45 så det var bara att kliva upp då Khyla fick ett utfall mot Märta igen,några nätter utan dessa utfall. men idag blev det ett,så det var ingen mening att lägga sig igen. Så jag bytte ["https://nouwcdn.com/7/1050000/1040000/1031461/pics/2016081119243716060_sbig.jpg"]dusch drapperi i badrummet. tvätta de som var. tvätta en massa tröjjackor
Jag har ett par stycken :-) tvättar 5 st nu.Eldar för lite värme i dag då det är lite kallare ute. senare ska jag iväg och fika med världens bästaste bästa Ninna....sen efter det vet jag inte vad jag ska göra,men det hinns nog komma på till jag kommer hem se om jag hinner med en promenad med hundarna innan det blir mörkt..
Så nu avrundar jag för dagen..

  • 41 visningar

Gillar