lollo mördad 5 år snart..

Ja i april har det gått 5 år sedan Lollo försvann. mördad är vad polisen säger. efter alla bevis dom hittat. Men npgon kropp hsr dom inte hittat. Han är gömd ordentligt. det finns att läsa på flach back. om vem dom misstänker och blivit förhörd. Men bevisen finns inte. någonting  borde ju hittas eller pratas om. bredvid munnen. försöka sig. men inte änns det händer. Lollo var ju en snäll man. ville ingen illa. Han hade sina barnbarn varmt om hjärtat. det var det ända Han pratade om och visade kort på. han var så stolt. Han hjälpte dom som hade det svårt. Han hjälpte till med husrum till den som behövde.
jag har aldrig varit hemma hos Lollo men. jag har varit utanför porten 2 gånger. första gången körde jag hem lollo.. andra gången var när han var försvunnen och vi ville bara se huset Han bodde i. Man fick inte gå in o det  det är a spärrat till hans lägenhet.
tänk om någon kunde avslöja vart Lollo finns så man kan få ett avslut  en grav att gå till. Men inte änns det blir av..
jag hoppas att det en vacker dag kommer att bli en lösning på det  att den som gjort det erkänner.
nog om det.
Idag har vi fått lite snö ute.. vi trodde knappast dwt skulle komma nån överhuvudtaget i år. men det har det gjort. nu ligger jag och vilar lite. sen dags att sova.. Har varit uppe sedan kl 05.20
Så god natt 

  • Vardag
  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer