lögner

ja i kväll har jag fått svart på vitt. Hugo kaninen. som såldes till en kvinna i gusum. som hotade mig att polisanmäla mig för att ha sålt en kanin till ett barn till att börja med. men det var kvinnan som körde bilen och hon som betalade för kaninen. så där gick det fel för henne.. hon hotade mig med sms. om jag inte lämnade tillbaka pengarna så skulle hon göra anmälan.. hon jobbade minsann inom kriminalvården och visste alla lagar och regler.
nu har det kommit fram att hon uppgett sig som en annan människa. sålt en kanin med vaccination och härstamningsbevis..som inte finns. som tur var tog den nya tjejen och kollade upp mig och hittade mig. där hon då fick veta att det inte fanns något av det kvinnan sagt.. jag har föräldrarna till Hugo son han heter. det är allt. hon hade sagt att hon inte fick tag i mig därför kunde man inte få vaccination intyget eller resten.
fy alltså vilken vidrig människa. hon har skrivit till mig i flera månader. senast i går. men har sagt till nya ägaren att hon inte fått tag i mig. nu är jag nkg tacksam att slippa ha med dom att göra. och glad att Hugo kommit till någon bra ägare ..  
idag har vi åkt lite hoj. det blev 7 mil..
det var kul idag.
innan vi var i väg var hag och träffade min läkare. så i kväll ska jag börja mez ny medicin. namnet kommer en annan dag.  nu ska jag sova.. kram

  • 129 visningar

Gillar