ljuger som en häst travar

ja nu ljuger Han hela tiden om allt. Han hittar på att jag skulle bråka med mina mostrar om blommorna till mammas begravning. Det ända jag sa att de kanske kommit fel. eller missade dag. Men Han säger att jag ringt honom och härjat om det. Men så är det inte. och tack och lov så sa han det till flera.. han sa det till Candra med.

Nu har han ringt mig två gånger i går bara. Och det för att antagligen få reda på hur mycket Dom la. Men det får han aldrig veta.Jag har Minnesgåvan här nu. Så det får han inte veta. Som tur är åker han bort i 2 veckor. så ,man slipper se honom ett tag. Men sen behöver jag bara hämta mina pärmar med foton där och inte ha med honom att göra mer. Jag orkar inte ha med honom att göra heller. Man mår dåligt över honom, han har burit sig så illa åt.

sen fick jag höra en sak till och det är att En god man inte får umgås med klienten privat. Att dom inte får hålla handen.. Jag hade ingen aning om det. Dom ska bara ha med varandra att göra när det gäller räkningar mm.

Men det är ju inte första gången han håller i handen med någon. Förra gången var en jul. Han sprang omkring med en kvinna i handen och dom såg ut som två ursäkta uttrycket men kåta 15 åringar, Så när Roger frågade vem hon var så sa han att det är min kusin. urk.. Okej, men vem springer omkring och håller sin kusin i handen. Dagen före julafton, medans mamma sitter hemma inlåst. I rullstol.. Jo det gör han. Sen går det rykten om en annan tjej med. men det är i och för sig bara rykte. så det kan jag inte bevisa. Men en annan gång letade han bostad åt en kvinna. Han sa att hon kunde bo utan ström utan vatten, bara hon hade någonstans att sova. Men då satt mamma med i bilen, så Han letar efter ställen fast mamma är med.

Min mamma Blev dement 2011. och efter det har han burit sig sjukt åt. Han låste in henne när han åkte i väg. Dom delade på en portion mat. . Så hon blev svält född.

Själv åkte han i väg och åt på frasse eller på Willys och tog en korv med bröd. Man såg aldrig mamma med i bilen. Vintern sa han att nä hon får vara hemma för kör jag i diket så kommer hon att ramla över mig. och då kommer jag inte ut :-( Sommar nä det är för varmt det är för kallt, det är för mycket regn... Ursäkterna var många.

Han såg till att mamma inte hade så många att umgås med. Ingen ville komma ut dit eftersom man aldrig fick prata med enbart mamma. utan att han la sig i. Till slut slutade mamma att prata. Hon höll med allt man sa. Det blev en envägs kommunikation Hon gav upp Hon lämnade sig till honom. stängde av på nått vis.

Nu är hon fri och inget kan stoppa henne nu. Men inget stoppar honom heller. Tydligen..

Ja ja nu ska jag inte skriva mer...

Roger slutar 11:50 i dag..

  • 77 visningar

Gillar

Kommentarer