Ligger i sängen

Japp Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Har varit varmt ute i dag så man blir ganska trött

Vi har varit i väg tre gånger i dag. Förs åkte vi till söderköping och handlade lite, sen kom vi hem och kom på att vi skulle ha haft en sak till hojen, så det var bara att åka igen. Väl hemma så skulle vi inte åka fören vid 16 tiden. då vi skulle åka och hämta en motorsåg. hämtade den och allt var frid och fröjd. men värmen håller i sig. så vad gör man då. Ja inte mycket. Ja så kan jag säga att polisen har ringt ang den försvunna kaninen i hageby. Han som bor hos mig nu. Han är nu mera Min. Jag ska få papper från polisen om det. Om inte jag tog hand om honom, så skulle staten göra det och då vet man inte vad som händer med honom. Så valet vr inte så svårt. Han är så vacker. En Rexkanin svart. Han är väldigt kärvänlig.

Så han heter Pojken..Han fick vara ute i stora hagen i dag och känna på lite friliv. han ville inte in igen kan jag lova. Så han rev mig ganska mycket på bröstet.

På tal om bröstet. Jag ska tatuera in tre tassar där med namnet på mina vovvar. en stor mindre och minst tass. ska bli så kul att få göra det. den ska vi göra i höst. Inga och jag ska gå samtidig. Hon vill med göra en tass efter Ebba. Hon ska göra en riktig tass efter Ebba,, men jag kör med ritad tass. det blir bra det med. Sen får det nog vara bra med tatueringar, jag har ju en del redan. men men det kommer alltid något nytt man vill ha.

Nu ligger hundarna utslagna efter dagen. värmen tar på dom med, tungan hängde i backen flera gånger i dag.

Ja det ska bli lite kul med att Khylas ägare som vi tog över khyla efter vill para sin hona med en av mina pojkar. Det blev star. Han är en stjärna, han föddes ganska brutalt, Hans mamma ville inte ta hand om de 6 små kaninbebisarna så dom höll på att dör. 1 dog först. då kom grannen till mig och frågade om jag kunde ta hand om mamman och 5 små kaninbebisar, det blev att tvångsmata på mamman. och jag som älskar djur tog på mig uppdraget. hur svårt kunde det vara. Men det vart lite rörigt. först, men jag lärde mig hantera det. så alla fick mat till slut, så höll jag på i 10 dagar. vägde dom och såg till att dom åt. två gick tyvärr bort, men jag klarade 3 st. dom fick sina namn efter det.

star.Hope och tredje kommer jag inte ihåg just nu. men dom klarade sig. jag fick Star som tack för hjälpen. han är så snäll och gosig.lugn i humöret. Han bor med en brud, hon är ganska vild av sig, men han bryr sig inte så mycket om det. Hon kan inte få kaninbebisar. så dom bor tillsammans och dom trivs ihop. dom ligger och kelar tvättar varandra i ögonen, så det syns att dom mår bra..Ja det var lite om star som ska bli pappa i höst det är så roligt att hon ville ta en hanne från mig.Då får hon träffa Khyla och se om dom kommer ihåg varandra efter alla år som gått... men det tror jag nog dom känner igen varandra,

Ja nog om detta nu. Nu ska jag sova. Ny dag i morgon med nya utmaningar, sen är det vardag igen och Roger fortsätter sin semester. Mycket att göra semestertiden....

så snipp snapp snut nu är sagan slut. Kram Margitha

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer