ledsen 💔

Ja sorg är vad jag känner. jag glömmer bort att han är borta ibland.. kommer på att ställa undan saker direkt för annars är Snuttis där och slickar.. men nu är han ju inte det. tog bort ytterligare en skål på skåpet där dom äter. 4 skålar var det där i mars. Nu står det 1 kvar. Musses. Han måste tycka det är konstigt. Musse och snuttis var väl inte bästa vänner. men dom gick ihop. dom flyttade ihop år 2010 då flyttade vi ut till Roger. Mina 3 kissar var innekatter. Så jag tordes inte släpp ut dom medans Rogers 4 katter var utekatter.. vi fick 7 katter tillsammans plus vildkatten som kom till oss två gånger om dagen och fick mat.
ett tag efter det vi bott hör så kände jag att jag måste nog släppa ut dom. vi bor ju för helvete på landet. Dom blev jätteglada när dom fick gå ut. Så det gick ju kanonbra. Ja tills den 1 april 21 då zacke blev påkörd. jag tror han led av dålig hörsel med. Han reagerade inte när man ropade på honom. framförallt när man stod bakom honom. 
Ja så tror jag det var.
Det känns lite jobbigare med snuttis. bara för att det var vi som bestämde när han skulle gå bort. Sen tog det en timme innan han somnade evighetssömnen.. Det kommer upp i huvudet på mig ganska ofta. jag stod och titta på honom när han andades. hjärtat slog.
mycket sorg känner vi.. I morgon jobbar Roger halv dag  sen går han på semester 2 v . jobbar två semester 1 efter det.
i morgon ska jag försöka ta det lite lugnt. Idag har jag eldat badat lagat mat gett kaniner mm
skurat golv. hängt tvätt ute som jag fick ta in ganska omgående då det kom ett par droppar. stora droppar. Men det slutade helt lika fort som det började.. Idag har jag handlat lite saker till den 21 augusti.. spännande och se om Roger kommer vara hemma då. hans vän gick ju bort förra året. det är ju om han är med sin son. vi får se.
Nu ska jag sova har jag tänkt. jag ligger redan.
hoppas alla får en trevlig kväll. 😊
PS la en mask idag. blir ju skitfint när det tas bort. DS
natt natt...

Gillar