LCHF

Hej.
Den här veckan har jag börjat med LCHF och det är svårt med att ta bort allt socker. men jag har ju klarat det sedan i måndags.(Tack vare min dotter Zarah) Försöker lära mig hur dom ska tänka, men jag börjar få grepp på det med. Ju mer fett desto bättre är det. Idag har jag första gången gjort LCHF våfflor och det smakade gott med saker till. Champinjonstuvning med ost i och färska champinjoner.
LCHF går lite hand i hand med glutenfritt. Så det kanske blir bättre i magen och på alla sätt..för det är ju skitdyrt med toapapper. :-)
Kaffet på morgonen dricker jag med cocosolja en tsk för då får man mättnadskänsla....Ingen frukt,bara bär i måtliga mängder. Nötter samma sak. Jag har börjat treäna igen och det blir varje dag alla dagar utan Lör Sönd..
så idag har jag träningsvärk kan jag lova. Hela kroppen skriker av smärta, men jag är bara glad för den smärtan,för då betyder det att jag har rört på mig.
Jag har haft sådan tur att jag tränar med A-h och Amanda....
Och det går skitbra. fast det är så länge sedan jag tränade .
Jag är stolt över mig själv... Ja igår Gjorde Roger affärer igen. han har köpt en taklösbil. alltså cab. billigt 9500. men jag fattar inte hur han ska hinna med alla fordon... Den kommer bli en sommarbil,men hojen då ? jag älskar att åka hoj. Hatar att åka pensionärsbil . pv:n Känner mig som en stel gammal tant i bilen. man blir ju farträdd med när man åker i den. man slänger överallt i bilen.
Men men det är hans problem. antar jag. Jag har städat alla kaninburar i dag. gick väldigt fort och lätt. Roger var i väg så jag hade min egentid.
Ja så måste jag berätta. Imorgon ska jag på min första stora seans. Jag längtar verkligen.. Hämta Ninna och sen upp dit och bara hoppas man får tag i någon på den linjen. Ja så är det.
Iförrgår fick jag en ny fliströja av Roger. vackra färger. Lila och Orange mina färger nu för ett tag.. Snart är det 1 år sedan jag fick min Bil med, Och den står på Mig med. eftersom jag är skuldfri nu mera och kan stå på mina egna saker.
nä nu ska jag ut och se om Roger kommit i gång med att ta fram motorsågen så vi kan börja såga ved. börjar bli mycket ved nu...
Men jag skriver när jag kommer till skott och lusten faller in. Tjingeling.
Margitha
  • 42 visningar

Gillar