Långfredag.

Japp långfredag i dag och den är lång känns det som. trött som vanligt, men jag sov inte så mycket i natt. 5 timmar, så det kan bero på det.

Idag har i inte gjort någonting faktiskt. Jag har däremot parat lite kaniner i dag, men den ena honan ville inte bli parad så hon fick gå hem igen. så tog jag en annan hona som var med på noterna. det tog inte lång tid där inte. så om ca 30 dagar blir det en ny kull med lejonhuva / rex dom kommer bli så fina. Jag har några som vill tinga en viss sort kaniner. så vi får se om det blir bra denna gången.

Idag kelade jag med de små rara sakerna jag har med. dom är så söta.... dom springer omkring i buren nu överallt, Jag ska behålla en av dom, hon är en äkta rex med kurviga morrhår och fluffig päls. Hon heter Lina.

Mår inte så bra just nu, men då är det bra att umgås med sina kaniner, för dom får en att må bättre. kelar lite med dom så blir man gladare.

Imorgon blir det att fixa lite påskmat och städa kaninburar. men det ska ju bli fint väder så då får man passa på att njuta.

Nu avslutar jag för denna dag. och kommer åter en annan dag.

  • 76 visningar

Gillar