Landat

Japp nu har jag landat efter min 50 årsfest. det tog några dagar att komma tillbaka till vardagen... kände mig sliten. jag var hemma hela veckan tror jag. inte utanför dörren mer än att mata kaninerna och ut med hundarna.Men det var den trevligaste festen jag haft på många år. jag blev firad ordentligt.

Nu sitter jag här en sväng och tänkte skriva några rader, Maten i dag blev skitgod. jag gjorde lax i ugn och Blomkålsris till det. det var så gott så det K******e i munnen

Var och träffade Ninna en snabbis på hennes jobb.. var och handlade lite tvättmedel och sådant, plus att jag tog ut Khylas medcin.
Vi såg i dag att det är ett år idag som khyla blev så sjuk så vi hamnade på Anicura med henne. Sen blev det bättre än vi trodde trotts allt. Hon fick medicin mot sina EP anfall. så isag är hon helt krampfri. så jävla skönt. men det var en jobbig dag och vänta på alla provsvar som vi tog på henne. men det var inte cancer som vi trodde först.TACK och lov. men vi hann måla upp många historier framför oss innan vi fick svaret på proverna Så jävla skönt det var.

Nu ska vi på en återkontroll i januari för att få fortsatt utskrivet medcin. men det ska bli skönt att det kollas upp igen..

Ja så ligger det till här i alla fall. Nu får vi blicka framåt. Ha det bäst nu alla

  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer