lampbyte

Ja idag blev det en tur in till Norrköping.. när vi åkte var det bilister som blinkade åt oss. vi stannade och upptäckte att höger fram lampa var trasig.. Så det blev en sväng till biltema. Ja vi var ju på väg dit i alla fall då vi skulle byta slippapper. Men det visade sig att det var rätt papper vi fått tag i.
När vi bytte lampan så kom det massa fåglar och landade där vi stod. dom var väldigt nära.. Så Roger gick in och köpte korv med bröd. till fåglarna. fåglarna fick korv.
då blev dom nöjda och flög iväg sen. väl hemma så blev hundarna glada att vi kom hem.. Så det blev en promenad innan regnet kommer igen. Jag tog hundarna. Sen mata kaninerna. och nu ligger jag i sängen. har kollat lite serier. är trött så det blir att sova lite snart. ikväll blev det att ta bort myggfönstret och stänga fönstret. börjar bli lite kallt..
Idag fyller Sandra (Rogers dotter ) 30 år.
Men hon är sjuk så vi får skjuta på firandet lite. skulle ha firat henne i morgon. Men hon har svårt med rösten. Så för hoppningsvis blir hon frisk snart.
Ja så har jag gjort rent ugnen. jag har försökt få glaset rent hur länge som helst. men det har inte funkat. Men så köpte jag ett medel på  biltema som funkade skit bra. smutsen släppte som aldrig förr så kul... Så det kan jag rekommendera för svåra fläckar.
Nu ska jag avsluta för I kväll. ha det gott alla nu.

Gillar