läkarbesöket

Ja jag var på ett läkarbesök idag. Först ringde jag bröstenheten. dom hänvisade mig till vårdcentralen. Så dom ri gde till vårdcentralen  så jag slapp göra det. fick snällt vänta vid telefonen. Då do  ku de ringa när som helst. dom ringde runt halv 10. Fick en tid kl 11 på vårdcentralen. väl där träffade jag en läkare som undersökte och kom fram till att det är i te lina stort som en tennisboll kanske golfboll nä förresten lite större.. ja som en liten tennisboll alltså. jag frågade om det var något bäst före datum på mig eftersom  allt händer nu. Du är bara ungdom än du är ju bara 51 år. hm ja 52 om en månad. men men. äter du bra frågade läkaren. Ja syns inte det sa jag oxh klappade mig på magen. Han hade svårt att hålla sig för skratt. Men som sagt jag blir nu hänvisad till bröstenheten så dom kansle gör en mammografi igen oxh ev ultraljud. knölen sitter för långt in för att kunna ska i den som på vårdcentralen. (tack oxh lov.) jag vet inte om jag överlevt det. Men det hade jag gjort med min tur 😉
jag ska nu vänta ev på att dom ringer i morgon eller nästa vecka. jag får sitta fast med mi  telefon ett tag.
jag har ont i bröstet nu. men skulle jag få feber eller något annat konstigt så skulle jag åka in akut. Så det hoppas vi att vi klarar oss I från.
Nu ska jag lägga mig. jag ska köra in Roger till jobbet i morgon eftersom vi ska lämna min bil för framvagn inställning. ljusen ska ställas rätt så ska vi lägga om några hjul.
Ja så nu hoppas vi att alla får sova gott I natt. natt natt.

  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer