Läkarbesök

Ja idag har jg varit på läkarbesök, en läkare som var bra. jag har haft tur med läkarna hittills. Ja frågade om det blir han nästa gång jag ska träffa läkare igen, och han trodde han var kvar då. men det får vi se. Jag har i alla fall begärt att få en utredning på mig. den ska sätta igång snart. Jag vill veta om jag är annat sjuk, eftersom jag inte får må bra. jag äter medicin mot de bipolära, men jag är aldrig glad på riktigt. många vänner håller nog inte med mig i det, men till vardags är jag inget rolig att umgås med. Jag är tvär och ofta arg. det går ut över Roger för det mesta.. Jag visar inte dom sidorna offentligt, men det kostar efteråt. kan jag lova. Alla dessa masker man har för att hålla skenet uppe. Det kostar efteråt.

Idag är Roger i Göteborg med jobbet, dom ska till lastbilsfabriken titta på lastbilar, få provköra lastbil mm. han kommer hem vid 19-20 tiden.. Hoppas han har haft det kul..

Sen har vi alla dessa skjutningar som är runt omkring oss. Jag blir så orolig då mina barn bor i Norrköping och är ute på dessa ställen ibland. Ja ena dottern bor i samma område som skjutningen senast var. .Det är fruktansvärt detta. man kan inte vara säker någonstans. sen har vi alla dessa mord på unga tjejer, två stycken på bara ett par veckor. Vad är det som håller på att hända med Sverige.

Jag får skriva till mina barn var och varannan dag för att se att dom lever och mår bra. Nu vet jag att båda mår ok i alla fall.

Idag har jag bakat lite kanelbullar. det blev bra till frysen. Snart ska jag ut till mina kaniner och ge dom mat. occh natta dom.

Men innan dess får jag önska alla en god kväll.

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer