Låg

Ja jag känner mig låg som fan...

För det första verkar det som vi inte får i ordning på min smurf. han vill inte gå på tomgång helt enkelt. vi har köpt nya delar mm, plockat bort förgasaren gjort den ren. men vi ska ta bort en igen i dag. och se om det är en ventil han missade.

Sen blev jag dumförklarad på blocket i går, efter det att ha fått bilder på mina kaniner talar hon om för mig att jag inte har någon rex kanin. Vilket jag vet att jag har..Jag har köpt n rex av min granne och han är så underbar i päls och huvudet är så fint på honom.

Mamman är gepardteckad rex och lite lejonhuva

Men jag fick ungar som blev rexare. de synns på pälsen och morrhåren dom har lockiga morrhår..

Nog om detta, jag kännde mig bara dum när jag försökte försvara mig,men hon gav sig inte..

Nu ska jag ge mig.

Idag när jag gick upp snöa det och det var is på rutorna. det var ju ett nerslag i vädret. men vi vet ju att det ge sig lika fort som det kommer

Idag jobbar Roger till kl 17 så det blir sent i dag. men sen ska vi börja med mopeden när han kommer hem, vi har hållt på med den i snart 2 veckor känns det som.

idag har jag varit nere på sörping med, och handlat lite, Dom har fixat en salladsbar på willys, det var bra det.för då slipper man åka till hemköp varje gång man vill ha sallad.

det som var lite komiskt i dag var att jag köpte sallad på hemköp för jag var sugen på sallad, sen kom jg till willys och såg baren, då blev jag smopen.

Ja ha gott folk vad ska ni hitta på i dag då.

här blir det reparation och inget mer.

Nu avslutar jag för denna dag.

  • 58 visningar

Gillar