LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG fredag

Ja idag är det årets längsta dag nämligen LÅNGFREDAGEN
Ja inte för tt det är längre än alla dagar, men den känns tam mig fan längre. Jag önskade att jag kunde ta mig bort till någon som uppskattar mig för den jag är. Inte att kasta skit på när det passar. Jag kan inte vara helt omöjlig att leva med tycker jag. Men i bland känns det som allt som sker är mitt fel. ja för det säger min sambo i alla fall. Allt som sker är mitt fel,eller på grund av mig. Så nu blir man så hjärntvättat så man tror på att det är så, att det är bara ett stort fel i huvudet på mig.... Alla arga dagar får jag ta. Pratar skit om andra med mig, och sen påstår att han inte gjort det. Tyvärr i vissa fall, har jag det inspelat. jag hatar att alltid få höra att jag har inte sagt det,du bara hittar på och ljuger. Men tyvärr är det ju så här att högtider, blir det massa drickande av för de som har problem,för dom har ledigt från jobbet och kan dricka massa då. Och med att man dricker blir man förbannad och hatar alla, men det kan man ju inte säga åt alla, Utan det slänger vi på den som är i närheten.
Jag titade på lite serier i går, och fick bara höra, Men för helvete måste du titta på det samtidigt som jag tittar på tv, så jag inte hör vad dom säger, Du vissete ju att jag skulle kolla på tv. Kan inte du använda hörlurar då för helvete. i stället för att störa mig.
Ja så gulligt blev det i går.
Tänk om det fanns en snällkaramell då skulle jag mata alla dumma människor med dom. och kunde jag förbjuda alkohol skulle jag göra det. så är inte fallet heller.

Och klockan är bara lite över två. suck.. kallt fan är det ute med. så där kan man inte vara ....
men jag avslutar nu.

tjipp tjopp. Margitha


  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer