kyrkogården

Ja idag vid 9.30 tiden var vi och planterade blommor hos Ellen.. vi har inte sovit så bra i helgen. Det har varit så varmt. Så därför var vi iväg skapligt.  Sen hem och inte göra så mycket i  denna värme. senare sågade vi lite ved.
Men under dagen hände en sak.
vi sitter i köket. Då dyker det upp en man som pratat väldigt dålig svenska. vi går ut och ser att han har lämnat grinden öppen. jag springer ut för att stänga den. Han härjar över att hundarna skäller på honom.. vi sa åt honom att han är tvungen att stänga grinden. Roger sa ser du inte skylten stäng grinden. den satt ju inte på insidan säger denna mannen Då. tycker att vi ska skälla på hundarna som är efter honom. öppnar grinden som jag stängde och går ut men stänger inte Då heller. Så Roger frågar om han är helt dum i huvudet. som inte fattar att man stänger grinden efter sig. Han sa sig att han skulle leverera någonting till någon. vi frågade grannen mittemot om dom fått nått besök. Men det hade dom inte fått. Så nu blir man lite osäker på om han rekade och skulle kolla om det fanns nått eller om han var ärlig..  Det kändes olustigt i alla fall. Han gick in i hallen nästan. sa ingenting bara stod där helt plötsligt.
jag hoppas inte att han kommer tillbaka. När han åkte slängde han sig på tutan och tuta massa. Han hade en liten lastbil.. Så ja vad skulle man tro.
Nu hoppas jag inte att han kommer tillbaka.
Nu ligger jag I sängen. har satt igång fläkten.  leta fram dom i går.
Roger börjar sin semester v 26 27 28 jobbar 29 och 30 semester 31 igen.
Så då ska vi ju börja med hallen är det meningen. Så vi får se hur det blir med den saken. måste ju ha rg och spackel mm. mattan har vi hemma. Ja vi får se helt enkelt hur det blir.
i morgon börjar Roger 7 slutar 16:20
Ja just det ja vi hälsade på hos Daniel innan vi plantera. Så det blev lite fel skrivet. vi var hos Daniel kl 9.30
sen planterade vi blommor.
Daniel var på bra humör.. katten var kelsjuk med. Lilla Happy.
Ja så har jag matat kaninerna. vattnat alla mina tomater och paprika jag fått av grannen.
det växer så det knakar.
Nu ska jag sova så det knakar.
sov gott alla...

  • 19 visningar

Gillar

Kommentarer