Kuratorsamtal

Ja i dag har jag haft samtal med mi kurator. Det gick bra. Det har hänt en hel del sen den 1 april då jag hade samtal med henne då.

idag var det mest en genomgång av det som hänt och att jag vill byta medicin. Tyvärr ligger dom efter en hel del, så det blir nog inte nu på ett tag. jag står i kö. skulle ha fått en tid slutet av april. Men det blev flyttat på nu när det är som det är. Personlig lockdown så nu får man bara träffa de man bor i hop med.

Men jag ska till tandläkaren i dag. det kan ju inte ändras på då det är kris. Så jag vet inte hur det ska bli. men jag hoppas det blir bra. två veckor gäller den här ner stängningen.

Nu har jag ätit mat. Gått med hundarna på promenad. sen ska jag ner till sörping ta ut medicin och handla lite. Så jag slipper åka så mycket efter tandläkarbesöket.

Redan den 3 maj i dag. och på Lördag fyller Candra 33 år. Hoppas hon får en bra dag.

Jag har eldat och duschat i dag. Jag har varit uppe sedan kl 05.30 idag. gick inte och la mig när Roger åkte till jobbet, utan ner i källaren och tände pannan....Tittat på Mc leods döttrar. det är så bra tycker jag.

Nu ska jag avsluta denna för i dag. Ha det bra tills vi ses igen..

  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer