kubb och plump

Ja I går var jag hos min bästa bästa underbara Ninna och träffade underbara camilla med.. inte nog med det Rosie var där med familj. Henne har jag inte sett sedan jag fyllde 30 år. är 53 snart. Så räkna ut själva. vi åt potatisgratäng med kött till och svampinjoner ( champinjoner )
det var så gott. när vi ätit färdigt blev det spel. nämligen  kubb. jag har aldrig kört det förr. men det gick ju skitbra. jag var med Camillas lag och vann  2 gånger tror jag. eller vann vi en gång. ed camilla och en gång utan. i vilket fall vann camilla två gånger. vi satt oss i paviljongen och spelade plump. vilket jag blev en stor.. jag kom sist. Men någon måste ju komma sist åxå. Så när vi spelat färdigt åkte jag hem och matade kaninerna och gissa om det var ett paradis för gepardsniglarna överallt var dom till och med I vattenskålen hos legolas. klättrat upp på buren. Men jag tog bort den där ifrån
Idag har vi renoverat mitt skrivbord. det är ju lite gammalt. ca 15-16 år gammalt. Men jag trivs med det. Så vi lagar det och så ska jag måla om det. i morgon ska vi till biltema och köpa lite saker. sen ska jag elda lite ska ev färga håret. Men bara eventuellt..
vi tog bort plasten som mattan var inrullad i. Så nu är det bara resten kvar. att lägga in den. vill ju göra det NU.
vill bli klar ju. allt står i vardagsrummet nu ju. mitt skrivbord allt som var i hallen liksom.

Ja så ligger det till i alla fall.
jag hoppas ni har och får en trevlig kväll. kram

Gillar