Krediterade

Ja nu ska dom kreditera skulden hos de som lurat oss. Har fått mail om det nu. men det efter polisanmälan och allt vi fått göra.Innan den så skulle det inte bli någonting sådant. Men nu så återköper Mobil Group sina skulder som vi hade hos dom. Men det är ju så att dom har blivit stämda av andra människor. så den som grundade Mobil Group Andreas han kommer få det varmt om öronen ett tag. Jag hoppas dom får ett ordentligt straff. Dom har lurat flera hundra människor. Det handlar om skulder på nästan 30 tusen. det är saker som dom skickar till kunder och sen ser till att ångertiden gått ut innan räkningarna kommer. då kan man inte ångra köpet. Dom är så smarta. men det finns dom som orkar att strida mot dom tack och lov. Vi är ju en av dom. Men hur många anmälningar krävdes det. tre anmälningar på Mobil Group. Plus alla Mail som man skrivit till dom och bestridit. Jag har en hel pärm med papper från detta. Men snart är det slut på det. Sen kommer vi bara se till att ha kontaktkort när det gäller telefoner. så man inte har abonnemang och kan bli bunden till en massa skit.
Jag vet att min dotter sa att det finns bra kontantkort som man kan skaffa. så det får bli det när det är slut. Aldrig mer en fälla.
Igår var jag och handlade lite mat till kaninerna och till oss människor. Ja så var jag och hälsade på Hos Ninna på Jobbet, Dom har fått det så fint där nere. stort och ljust.
och fick prata med min kusin anki i går med, det tog någon timma. men jag hann göra mat under tiden.
Ja så såg dagen ut för min del. Idag är det tvätt och städ som gäller.
Ja så den 29/2-20 då blir det tjejmiddag hos Anki. Det är Alltid lika trevligt.spännande att se vad det blir för mat då. nästa gång är det min tur. så det får bli runt den 28 mars och den 29 mars ska Inga och jag på seans, och den 4 april ska Roger och jag på Flamingokvintetten 60 år i flygeln. så det finns ju lite att se fram emot.
Nu avrundar jag. tjillevippen..

  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer