kraschar

Ja det känns så.. jag fattar inte men jag blir ledsen om jag ska prata om zacke och shaggy. jag gråter när jag tar deras namn i min mun. jag klarat inte av att gå till de platser dom brukar ligga eller gå. vill inte gå upp till torpet med hundarna då zacke alltid gick den svängen. och jag gick där när jag fick höra att han var påkörd. shaggy som alltid låg bakom min symaskin. Där kollsr jag varje gång jag går upp i trappan. vill inte gå ut på altanen där shaggy trivdes så bra. jag hoppas det går över så jag kan vara där dom varit. men är det meningen  att man ska bli så här ledsen över sina pälsklingar.
jag fattar inte det. Men det känns som jag kraschar.
jag åt ingen mat sedan I torsdags. Idag fixade jag lite påskmat. Men det smakade inget vidare. Så jag hoppas det smakar bättre i morgon.
Ja jag behöver ju gå ner i vikt så det för väl inget om ma  svällter sig lite..
Nu sitter jag I sängen o h skriver detta. jag har fått tillbaka lite av tandvärken. det känns inre så bra. och nu blåser det storm ute. så ska ni ut håll i hatten. det ska ju bli sämre väder nu hörde jag.
i morgon är det röd dag. Så det blir en bra vecka för Roger då han slutar 12 på fredag.
och ja gissa om det har varit tyst och lugnt efter mammas man. han kommer inte fram till mig. Jag har blockat honom. orkar inte med hanns sätt att vara. Han ska ha en massa papper som han inte har någon rätt till. jag fick det pappret. Men han kräver att få originalet. hm varför då igentligen. Men det får han inte.
Nu ska jag avsluta för i kväll. ha det gott nu.

  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer