Khylas utredning

Japp nu är det 1 år till nästa besök för att ta nya prover och se hur hon svarar på medcinen mot ep anfall. Hon har inte haft något mer anfall sedan den 16 november så skönt. och utredningen blev på Anicura i Linköping då de på veterinärstationen i Söderköping skrämde livet ur oss när vi var där. fick betala för att bli skickade till ett annat ställe. med hjärtat i halsgropen. med besked att hon kan ha levercancer så det ser inte så ljust ut,. Värdena är 2 gånger så höga som dom ska vara. fick en akut tid till och med för att göra ett ultraljud på levern.
Det var de västa dagarna på länge som vi genomgick dessa dagar innan vi fick reda på att värdena var höga,men inte så farligt höga utan det till hör åldern på hunden med.
Så gissa om vi blev glada när dom skrev ut medicin och vi fick åka där ifrån med våran älskade lilla hund Tequila
Så i går var det återbesök för att kolla värdena efter det hon ätit medicinen i ca 3 veckor, och de var normala värden nu. så det var bara att betala och åka hem igen. så nu fick vi nya recept och nytt hopp om att hon lever länge till.
Allt som allt har det kostat ca 7000 kr men det är hon värd. På onsdag ska vi vaccinera pepsi och märta och Khyla. då är det drop in och det hoppas jag att dom klarar på stället där vi brukar gå.
Ja så ligger det till nu i alla fall. Hoppas alla har en toppen dag eller toppen kväll. jag ska väl ta mitt obda huvud och lägga mig med ett par voltaren och se om migränen släpper igen. har haft det så här i ca 5 dagar nu lite jobbigt. inget som hjälper,. i värsta fall får jag söka hjälp av läkare.
Men snipp snapp slut

  • 63 visningar

Gillar