känslor 04/06-16 -- 7/10 - 20

hej idag är det många känslor i kroppen. Idag är det dags att ta farväl av Lilla Gubben.
jag är bara så rädd att jag är som min mor. Hon har aldrig visat några känslor. och kunnat ta bort djur hur som helst. jag känner massa när jag måste avgöra vad som är bäst för djuret.
Men jag kan inte låta bli att tänka tankarna i alla fall. tänk om jag gör fel. eller.. Nä det gör jag inte i det här fallet. jag vill inte bli som min mor. min moster sa att jag dka absolut i te gemföra mog med mamma. tack för de orden.
mi  bästaste  vän sa att jag är kärleksfull. sånt behöver man höra när man står inför det jag står för.
Så ner med Lilla Gubben sen hem och begrava honom innan gubben kommer hem. så får jag ändra om bland kaninerna så Roger inte märker något direkt idag. han är så känslig för detta med djur. Han har dåligt samvete när han slår ihjäl en fluga.
Så han fick fråga  igår om han ville veta om när gubben tas bort. men det ville han inte. så ensam i det här blir jag. Men jag känner för Roger med.  jag fick höra ett par ord igår o h det var att jag är stark. som gör detta och med hänsyn till  Roger med. kanske är jag stark för nu. Men jag har svagheter med och jag kan falla rätt hårt om det vill sig illa.
nog om detta. Nu av slutar jag detta.

  • 64 visningar

Gillar