känna sig utanför

Ja nu kommer en fråga här. men kan en kanin känna sig utanför,annorlunda mm..
Jag har två kullar kaniner. En kull japansk tecknade rex/lejonhuva och en annan kull rex /lejonhuva. Jag har under en längre tid saknat en kanin hos rex/lejonhuva kullen.
idag när jag kom ut i morse, var den saknade kaninen där igen. hur vet jag inte. dom var 8 helt plötsligt.Jag räknade flera gånger och kollade igenom alla kaninungar. jag fattar ingenting. men där är den röd/brun fläckiga lilla killen.
Jag blir ju så klart glad. jag har ju helt plötsligt 16 kaninungar.
Sen visade jag Roger samma sak. han såg klappade och kelade med den.
Så skulle jag ge dom mat, och plötsligt var den borta IGEN.
Men nu var det helt plötsligt 9 st i den andra buren.. så på något vis har den tagit sig igenom till den andra buren, hur förstår inte jag, vi kollade överallt om den kunde ta sig ut,men hittade inget hål. Jag fattar ingenting.
Men det jag vill ha sagt är att kan en kanin känna sig utanför eller annorlunda. de syskon han har är svarta och grå. han är japansk tecknad mer eller mindre. så han har rymt till de som är så lika honom att jag inte ser skillnad på honom, så jag kan inte lämna tillbaka honom till hans mamma, utan att han får vara där han är. han kanske rymmer tillbaka när han känner för det. men känner han sig utanför sin familj då han vill vara med dom som liknar honom. jag som sagt förstår ingenting, hur kommer han dit. så är fallet i dag i alla fall.. vi får se i morgon om han är tillbaka hos sig

  • 73 visningar

Gillar

Kommentarer