kaninerna växer

Ja det knakar i bilåkande sär de 9 kaninbebisarna är. de bara far fram och tillbaka. spännande utanför lådan. Men bara korta stunder.. jag har redan två son ör intresserade av mina kaniner. jag tänkte nog ta 400 kr för dom.
dom är efter Rafiki som jag sålde vidare. Men grannen fick en kull så jag fick ciara som ny har fått 9 bebisar alltså  ciara är jätte duktig att ta hand om dom. mat har hon nog.. Idag är dom 17 dagar.
nästa helg kommer det en familj och tittar och sen en annan med att titta. dom vill ha flickor. Så jag håller tummarna för att det är många flickor. Men är det rimligt pris för en Rex. dom är japantecknade nästan alla utan två som fick pappans färg  svart. Dom andra har fått mammans färger.  
Idag har jag varit deppig. vi åkte förbi där zacke blev påkörd. det var jobbigt. Sen tittar jag hela tiden efter shaggy när jag är hos kaninerna. Han låg vid burarna. Men så blir det inte längre. 😪
bara det känns jobbigt.
jag har varit hos läkare. jag tror att mina utslag är utav stress  jag har fått det förr. Nu har jag det på en fot. och lite på höger hand.. min kropp säger till mig att lugna ner mig. den gör det på konstiga saker. att jag kliar sönder mig på köpet är inget man tar extra för. Jag hoppas det går över snart.
kan med tala om att tandvärken har släppt. trodde aldrig det Men peppar peppar så är den borta.
nu ligger jag och ska sova. i morgon blir det ju en massa att göra. så god natt sov gott.

  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer