Kaninbortfall

Ja 7 små kaninbebisar hittade jag i dag i buren. Skulle städa lite, och skulle kolla hur de små låg och så .men jag hitta ingenting först. Sen fick jag tag i tre st döda nyfödda kaninbebisar. då såg jag att det var inte dom jag hade sett i livet, utan hon måste ju ha fått flera. så jag leta vidare. hittade två till döda. Men det var inte dom jag letade efter heller denna gång. så jag letade vidare och hittade till slut de andra med, på ett annat ställe. så det blev inget med denna kullen.Hon tog inte hand om dom så som hon skulle. så jag vet inte om jag törs ta någon mer kull på henne.

Men jag har i dag parat Nala med Blackay, idag gick det vägen i alla fall. för jag provade för ca 40 dagar sedan, och det funkade inte alls då. Men i dag gick det ganska omgående. så nu väntar vi ca 30 dagar så håller vi tummarna för att det kommer gå bra med denna kullen.

Jag tyckte det var konstigt att Dunis bara skulle ha fått två. jag sa det till och med till Roger. att hon som brukar få så många. fick bara två,Men det förklara ju min misstanke.

Men kaninburarna blev rena i dag i alla fall. och jag har glada kaniner igen

Imorgon har jag tänkt åka ner och träna lite, duktiga jag :-D Om jag får säga det själv alltså.

Träningsvärk har jag i alla fall i benen. och ont i foten och knät efter fallet i trappmaskinen.

Men det går över. Nu avslutar jag för i dag. kram på er alla och var rädda om varandra. inte för varandra. livet är så skört. Man kan dö i morgon. så lev i dag.

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer