kaninbortfall

Ja idag när jag kom ut till kaninerna så låg Blenda död i buren. ena ögat hade ploppat ut. Så hon värkar fått någonstans hjärnblödning eller nått sånt. det är så tråkigt. Nu har jag förlorat många kaniner. i år är det än bara. men förra året var det två. star och Lilla gubben. Nu är det Blenda med. Hon bodde med star. Men så dog han så då fick blacky flytta in till henne. så nu är han ensam i stället.
Det är så jävla sorgligt och så
tråkigt. vill att dom ska må bra.
Blenda blev lite konstig för ett tag sedan. hon blev som förlamad i bakbena. Men sen blev hon frisk från det. och hon visade inga tecken på att det var några problem. men nu det här.
Idag har jag varit oxh handlat det hag missade igår. typ smör och buljong. smör är ett nödvändigt ont. Sen pantade jag. det blir pengar till djuren. jag sparar pengar till djuren i en flaska så köper jag foder av det. jätte bra. Så det blir allt några kronor i flaskan. alla små pengar lägger jag där. samma med vissa sedlar. Så ligger dwt till. alla kaniner jag säljer sparar jag till ett djur konto med. Och det är inte fett konto kan jag lova. jag tar typ en eller två kullar på vår sommar. Nu har jag en ny hona som jag ska ta en kull på. Det är rafikis Dotter. Hon är japantecknad. Så det ska bli kul att se va det blir för pappa till dom. jag har ju några hanar att para med. men troligen  blir det pojken eller blacky. Rex
Men det är den dagen. Nu eldar jag lite. Snart ska jag ner och stoppa in i pannan igen.
ha det gott nu alla
tjillevippen

  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer