Kaninbebisar.

kaninmormor
Ja jag har fått fem nya kaninbebisar. Snövit är mamma till dessa. Charlie är pappa.
Dom är vita och fina. dom föddes den 4 juni....Dom är hur gulliga som helst. vill bara gulla med dom hela tiden. Mamma deras tillåter mig att ta i dom, det gjorde hon redan andra dagen.. Räknade dom och kolla så alla levde. Ja nu har charlie fått flytta till en annan bur så länge, jag var tvungen att sära på honor hanar. Sagas barn. Så nu bor Saga och en hona. sen bor silver och en annan hane och snövit bor med sina bebisar. Vi håller på med en bättre stabilare bur till snövit och bebisarna så charlie får lite större bur. Nu har dom en hage att springa i med, så dom får röra på sig ordentligt.
Ingen Lollo ännu. Man får läsa i tidningen hela tiden om att ena dagen är det någon annhållen andra dagen är han släppt tredje dagen skriver dom att han är död. Ja det är så hela tiden.
Vi tror att han är mördad. men vi vill ha hem honom, så han kan begravas.frågan är hann han fylla 68 år innan han dog eller var det innan den 7 april då han fyllde. Ovissheten är jobbig.
Jag är så glad att jag har min djur i dessa tider. Ja sen är det inte så mycket mer. Jag var hos läkare i måndags och fick reda på att jag hade bröstmuskel inflammation .... men har börjat med behandling, så nu är det bättre, så jag var nere och tränade lite bröst och armar. Idag har jag träningsvärk. . Men det gör ingenting.
ja så nu finns det inte mer att skriva för denna gång. Ha det bäst nu alla......
tjillevippen.Margitha

Source error

En liten kaja som krachat i backen som jag tog hand om. ville så gärna att den skulle flyga igen,men han dog på morgonen dagen efter.

  • 33 visningar

Gillar