Jävla Otur

Ja varför ska man ha sådan jävla otur med saker och ting.
Den 31/1-20 lämnade jag in mitt aktivitetsarmband till XXL Ingelsta Norrköping. för reklamation. Dom tog paketet och skickade det till reklamationsärenden... så säger han att dom skickar ett nytt till mig.. Jag sitter här i dag och har inte fått något armband ännu. Ingen som vet vart det finns..
Jag har forskat och hittat att det ligger
här Avsändare

XXL Sverige AB c/o Brings Parcels R
Jag har haft telefonkontakt med Norrköping xxl Butik. men dom är så hemliga. dom vet ingenting om mitt armband
Fast det är dom som skickat det.
Jag skrev till XXL och hörde hur jag skulle göra, då skrev dom att jag kunde lämna det till en butik och dom skickar som reklamation. så det tyckte jag var en bra ide. men med facit på handen som skulle jag ha skickat det själv.
Nu så sitter jag och väntar på att Norrköping hör av sig till mig snarast.
Det kostade ju ändå 1500 kr och det var ett snyggt och bra armband förövrigt...
Nog om det.
Idag har jag eldat och badat. Innan det var jag nere på vårdcentralen och lämnade prover. 5Rör tog hon. allt från blodfetter till b12. sköldkörteln lever. mm.
Så nu är det bara att vänta på svar där ifrån. men jag tror det ser bra ut, brukar vara bra på mina prover.
B 12 har jag ju extra tabletter att ta.
Ja så kan jag meddela att min bil mår inte så bra. Växellådan. spökar. Så i helgen bytte vi växellådsolja och hoppades att det skulle hjälpa, men det gjorde det inte. han var lika konstig ändå.
Så idag ska Roger kolla det igen. så får vi se vad som blir gjort.
Imorgon är det träff med Linda. det känns ju bra att jag kommit ner i mitt normala läge igen.
Ja så kan jag meddela att vi började med medicinen på Khyla igen. Och det blev inga biverkningar denna gången. så nu har hon mindre aptit på vatten och mindre kissande. Som det var förut fick vi gå ut med henne nattetid var annan timme. .. det var lite jobbigt. Man fick inte sova ordentligt.
Ja så har jag börjat med Propavan med theralen. de första nätterna sov jag väldigt bra, inget vaknande på natten. Men i natt blev det 5 timmar sömn bara. Sv��rt att somna. lätt för att vakna. Kl 3 i natt vaknade jag och hade svårt att somna igen. Men lyckades och vaknade kl 5:45 sen var jag uppe resten då jag skulle till vård centralen kl 8 Det var redan kö när jag kom dit kl 7:45
så det var felr som tänkte som jag, att vara först.
Nä nu orkar jag inte skriva mer för i dag. kommer en annan dag och skriver igen.
tjillevippen

  • 54 visningar

Gillar