Inte långvarig glädje

Nä jag trodde inte riktigt på det heller,att växellådan skulle vara ok efter bye av olja, jag tror det är allvarligare fel än så.Åkte till sörping i går, då det slog till i hela växellådan. och den bytte växel själv. otäckt att sitta vid ratten då.

Sen inte nog med det utan Dunis fick 7 små kaninbebisar. idag lever 2 st.De minsta av dom allihopa . så det spörs om dom klarar sig. 5 st är döda nu.Så nu blir det pension för Dunis. känns inte som hennes ungar klarar sig så vidare. hennes senaste kull dog alla 7

Jag hoppas dessa två små liv klarar sig nu i alla fall.

Snart dags för Khyla att ta tandsten. den 13 ska vi ner med henne och hon ska sövas, ta bort vårtan hon har i mungipan med,den växer hela tiden.

Ja så måste vi hämta hö denna veckan med. Inget kvar snart. Hoppas det blev en bra säsong för hö.... Och halm med för den delen.

Igår var jg nere och tränade en liten stund. tog det lugnt. blir inget bra att stenköra med en gång....'På fredag ska jag på tjejmiddag i Skärblacka , det ska bli spännande, blir att ta Rogers bil då. så han får ta min till jobbet. Nu ska jag avsluta för dagen. ha det gott nu

  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer